Stap voor stap afbetalen

Met MyTrustO betaal je facturen op een realistisch tempo. Samen gaan we aan de slag met een compleet betaalplan, dat we vervolgens voor jou opvolgen. Zo vermijd je oplopende extra kosten van incassobureaus, advocaten en gerechtsdeurwaarders.

Waarom MyTrustO?

Het is geen schande als je een factuur niet kunt betalen. Wist je dat één op de drie Nederlandse huishoudens daar wel eens moeite mee heeft? Misschien zit je het tijdelijk financieel wat krapper, ben je je baan kwijt of gaf je voorrang aan andere dringende kosten. Kan gebeuren.

Het probleem is dat kleine schulden snel grote schulden worden. Onbetaalde rekeningen zorgen voor oplopende kosten, die de schuldenberg – en de druk op je schouders – verder vergroten.

Met MyTrustO los je schulden stap voor stap af. Zo vermijd je extra kosten en maak je korte metten met schuldenstress.

“Door een zakelijke tegenslag kwam mijn gezin in financiële problemen. Gelukkig kruiste MyTrustO net op tijd mijn pad. Binnen een week was alles geregeld: geen inbeslagnames meer en ik betaal nu elke maand een som af die in verhouding is met ons inkomen. Zo is er weer rust in ons gezin”

Karel , (55)
MyTrustO bood een uitweg

Josiane en Benny
“De regeling die MyTrustO trof, bracht ons onbetaalbare gemoedsrust”

Paula en André
“Niemand hoeft zich te schamen voor financiële problemen”

Isabelle

Hoe werkt MyTrustO?

Neem contact met ons op en vertel ons in vertrouwen je verhaal: wat is je financiële situatie, welke openstaande rekeningen heb je en wie zijn je schuldeisers? Ook eventuele andere zorgen nemen we mee in beschouwing. Zo krijgen we zicht op het volledige plaatje.

Wij plannen binnen drie werkdagen een afspraak met je in. Dat kan zowel bij jou thuis als op een MyTrustO-locatie bij jou in de buurt.

We leggen je situatie vast in een officieel financieel MyTrustO-document, dat door een MyTrustO-gerechtsdeurwaarder bekrachtigd wordt.

Op basis van dit document maken we één betaalplan voor al je schuldeisers. Geen zorgen: wij regelen het papierwerk voor jou.

Je betaalt maandelijks de vastgelegde som af aan de MyTrustO-deurwaarder. Hij verdeelt dit bedrag onder jouw schuldeisers, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Voor deze tussenkomst betaal je een beperkte, vooraf overeengekomen vergoeding.

Meer weten?

Neem contact met ons op.